Ostalo

Smeno

Pogledajte kako izgleda kuća Čendlera iz prijatelja (Foto)

Sećate se simpatičnog Čendlera, Metju Peri iz kultne serije "Prijatelji", koja i danas, iako se više ne snimaju nastavci, beleži visoku gledanost. Zavirili smo u njegov luksuzni dom, pogledajte.

Pogledajte kako izgleda kuća Čendlera iz prijatelja (Foto)Posle neuspešnog pokušaja da proda svoju vilu za 5,7 miliona američkih dolara u oktobru 2011. godine, ovaj uspešni glumac odlučio je da smanji cenu na 5,295,000. Prošle godine, Matthew je posedovao čak tri kuće koje su se u isto vreme našle na tržištu nekretnina.Moderna arhitektura je sinonim za kuće ovog glumca. Takođe, insistira na modernom, luksuznom nameštaju, pametnoj tehnologiji, i najsavremenijem sistemu obezbeđenja…Ova vila se nalazi u prestižnom delu Holivuda. Iz nje se pruža prekrasan pogled na Los Anđeles. Poseduje 3 spavaće sobe, 4 kupatila, najsavremenije opremljenu kuhinju, unutrašnje i spoljašnje kamine, kućni bioskop, bazen.

Ukoliko planirate da se preselite preko okeana, onda bi Čendlerova vila bila fantastična za vaš novi početak. Razmislite o tome.

Autor: S.P.
Izvor: LuxLife

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>