Svet

Region

Šarliz Teron se zaljubila u debeljucu

Šarliz Teron (37) se zaljubila u glumca Erika Stounstrita (41), debeljuškastog glumca iz serije "Modern family".

Šarliz Teron se zaljubila u debeljucu



Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja početkom ove godine u Los Anđelesu. Erik je nedavno raskinuo sa dugogodišnjom devojkom Ketrin Tokarz, dok je Šarliz 2010. prekinula veridbu s irskim glumcem Stjuartom Tausendom.

"Šarliz i Erik se odlično slažu. Počeli su da se viđaju kao prijatelji, ali sada su postali nešto više od toga. Erik je prizeman i zabavan, a Šarliz misli da je najbolji. Još su na početku, ali se jedno drugom jako dopadaju", rekao je izvor blizak paru.



Južnoafrička glumica je malog Afro-Amerikanca Džeksona dovela kući kada je dečak imao samo devet meseci, ali je proces usvajanja trajao čitave dve godine. U maju ove godine je u intervjuima govorila o tome kako je postala profesioanlni menjač pelena, ali nije sakrila koliko uživa u tome. Inače, Šarliz su mediji spajali sa različitim muškarcima, a među njima su bili i princ Hari i Kianu Rivs. Jedino što je sigurno je da je lepa plavuša provela devet godina u vezi sa Tausendom.

S druge strane, iako se proslavio ulogom homoseksualca, Erik ne krije da je otvoreno heteroseksualan, a njegov partner iz serije "Modern family" Mičel Pričet je kolegu nazvao "gej for pej" (gej za pare). 

Autor: B.B.
Izvor: 24sata
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>