Svet

Region

Pravi Kazanova: Sve ljubavi zgodnog Ibrahima

Tridesettrogodišnji turski glumac Okan Jalabik koji u seriji "Sulejman Veličanstveni" glumi Ibrahima, najboljeg prijatelja i desnu ruku vladara, pravi je Kazanova u privatnom životu.

Pravi Kazanova: Sve ljubavi zgodnog Ibrahima



Okan je jedan od najbolje plaćenih glumaca u seriji, a gotovo da nema glumice koja je odolela njegovom šarmu. Na njega je pala i Selma Ergeč, njegova sultanija Hatidže koju je osvojio tokom snimanja.



Njihova strasna veza trajala je godinu i po, a zbog nje je ostavio svoju verenicu, glumicu Hande Soral, iako je već bio ugovoren datum venčanja. Kao razlog Selminog i Okanovog raskida navodi se podatak da Okan vodi buran noćni život i stalno izlazi, zbog čega ga je Selma isterala iz stana.

"Porodica i ljubav su za mene dve najvažnije stvari u životu, ali ako odnos ne funkcioniše, iluzorno je očekivati da će se partner promeniti. Zbog toga ne treba gubiti dragoceno vreme, nego krenuti dalje", rekao je Okan koji je u novoj vezi.

Ovoga puta je u vezi s glumicom Berak Tuzuntač, poznatoj po ulozi Bade u seriji "Ezel".



Okan je zbog uloge morao da nauči jahanje i mačevanje, kao i da savlada osnove grčkog, italijanskog, latinskog i mađarskog jezika. Takođe je naučio i da drži violinu, iako mu je draža bas gitara.



Autor: B.B.
Izvor: tportal.hr
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>