Svet

Region

Osvaja svet: Branka Katić u novoj britanskoj seriji Blackout (Video)

Glumica Branka Katić tumači jednu od glavnih uloga u trodelnoj britanskoj seriji "Blackout" (Pomračenje) koja je nedavno prikazana na kanalu BBC, a osim Katićeve u ovoj seriji igraju i Kristofer Ekleston, Olivija Kuk, Dervla Kirvan, Lindzi Maršal i Endrju Skot.

Osvaja svet: Branka Katić u novoj britanskoj seriji Blackout (Video)Priča počinje kada se Danijel Demoj (Ekleston), korumpirani opštinski službenik, budi nakon potpunog pomračenja prouzrokovanog ogromnom količinom alkohola. Pokušava da se seti događaja od prethodne noći i polako shvata da je možda odgovoran za ubistvo. U pokušaju da se iskupi za bol koji je naneo svojoj supruzi Aleks (Kirvan) i njihovoj deci, i da pronađe odgovor na pitanje da li je zaista postao ubica, Danijel se poverava medicinskoj sestri Doni koju glumi Branka Katić."Dona je neka vrsta moje savesti. Ona ga, na neki način, vodi kroz 12 koraka oporavka i Danijel joj otkriva sve svoje mračne tajne. Ona je pre svega njegov prijatelj i među njima se razvija interesantan odnos. Branka briljantno glumi Donu i liku je podarila humor, delikatnost i osetljivost", pohvalio je Kristofer Ekleston našu glumicu.

Da podsetimo, Branka Katić je u julu u Francuskoj završila snimanje trilera "Mobius" u kojem glumi sa Žanom Dižardenom i Timom Rotom.

Pogledajte trejler za seriju "Blackout":Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Video: YouTube
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>