Region

Svet

Marina Perazić okupila Denis i Denis

Nekada poznata pop grupa "Denis i Denis" ponovo se okuplja. Naime, klavijaturista Davor Tolja je došao na ideju da s Marinom Perazić za početak održi veliki novogodišnji koncert.

Marina Perazić okupila Denis i DenisVeliki povratnički koncert je već zakazan u Rijeci za 31.decembar, a pre toga će biti 7. decembra muzički spektakl u Fabrici za mali broj ljudi. Nadamo se da će sve ispasti kako treba i da ćemo nakon toga krenuti i s koncertima širom zemlje", otkriva Marina Perazić. c

Uvek atraktivna pevačica kaže da se, kada ju je Davor pozvao i predložio ponovno okupljanje, nije ni trenutka premišljala. Jedan od razloga je i taj da su 30. decembra prvi put nastupali kao predgrupa bendu "Boa" u Rijeci.

"Bilo je to pre tri decenije i uzbuđena sam što ćemo ponovo posle tolikih godina ponovo nastupiti u Rijeci, ali ovog puta ne u dvorani, već na korzou. U Rijeci se tradicionalno održavaju proslave Nove godine na ulici, jer je uvek toplo i neizostavno se napravi dobra zabava."

Marina kaže i da za sada ne razmišljaju o novom CD-u, ali da je zbog ponovnog okupljanja vrlo uzbuđena i da prolazi kroz jaku emocionalnu krizu.

"Postoje tu i drugi razlozi. U jednom trenutku se nisam više prijatno osećala u svom rodnom gradu, pa sam pre dve godine prešla u Novi Sad, gde i sada živim. Ovde sam u sigurnom okruženju, gde me niko ne gleda popreko. Rijeka sada mora da mi se iskupi za neke stvari koje mi nije oprostila", ističe Perazićeva.
 
Autor: B.B.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>