Region

Svet

Jelena Bačić Alimpić najavila vrlo ekskluzivne stvari u daljem radu

Vest da Jelena Bačić Alimpić napušta televiziju Pink iznenadila je mnoge, a odmah su počele da se respredaju priče o tome šta ju je nateralo na ovaj korak. Međutim, sama voditeljka objasnila je o čemu se ustvari radi, kao i to da je javnost sve vreme bila u zabludi.

Jelena Bačić Alimpić najavila vrlo ekskluzivne stvari u daljem radu



"U trenucima kada su me novinari pitali da li odlazim sa TV Pinka ili ostajem, ja sam rekla da još uvek nisam razgovarala sa čelnim ljudima i da nisam donela odluku. I rekla sam da ću videti šta će se desiti, ali konačna odluka nije bila doneta. Obzirom da su se moje želje ostvarile u tom smislu da je Pink stao na noge, i drugo, što stupa na snagu nova programska šema, što sam ja žarko želela, ostajem na ovoj televiziji i to u novom terminu. Emisija "Dobro veče, Srbijo" emitovaće se nedeljom u 20h sa donekle izmenjenom šemom odnosno koncepcijom. Vrlo je zahtevno, a koliko ću u tome uspeti videćemo. Očekujte vrlo ekskluzivne stvari", izjavila je Jelena.



Voditeljka će ove sezone ugostiti samo najpoznatije javne ličnosti, ali oni u studio neće dolaziti sami. Dolaziće u društvu najbližih članova porodice, prijatelja i komšija koji će govoriti o životu centralnog gosta, a kroz emisiju će se videti prilozi koji će pokazivati kako izgleda kuća, automobil i mesto gde najčešće boravi ličnost o kojoj je reč.

Gotovo ceo privatni život dotičnog gosta biće izložen pred kamerama, a javnost će tako moći da vidi i deo njihove intime. Pravo osveženje u jesenjim mesecima, a ostaje da sačekamo i najnoviju emisiju.

Autor: B.B.
Izvor: Smedia
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>