Region

Svet

Ognjen Amidžić: Bićete potpuno iznenadjeni novom sezonom emisije

Taman kad ste pomislili da poznati voditelj nema šta novo da pokaže, on nas je uverio u suprotno. Evo i kako Bićete potpuno iznenađeni! U novoj sezoni "Amidži šoua" potpuno drugačije izgledamo, biće drugačiji sadržaj. Imam neke stalne goste, stalnu ekipu koja pravi emisiju... Bitne su mi ideje, važno je da uvek ima nešto novo, a šta sve spremamo ne smem da vam kažem, videćete i sami! - rekao je Ognjen Amidžić.

Ognjen Amidžić: Bićete potpuno iznenadjeni novom sezonom emisije



Popularni voditelj "skuvao" je u tajnosti nešto potpuno drugačije od onog kakvim smo ga do sad gledali. Na pitanje da li namerava ponovo da "pecka" i zbija šale na račun Ivana Ivanovića, Ognjen kaže:

"Ivanovića nisam spomenuo godinu dana. Na prozivke ne reagujem jer to nije moj fazon, u suštini ja to drugačije gledam i više puta sam rekao da sve u životu pa i kritike jako je važno od koga potiču, dal' si na istom nivou sa tim ljudima, dal' te to dotiče, kapiraš li se s nekim ili ne. Ceo život sam bio izložen raznoraznim stvarima, i znam šta može da me dotakne a šta ne. Imaš onu staru umotvorinu "ne valjaj se sa svinjom u blatu jer oboje ćete se isprljati a svinji se to sviđa". Onaj ko bi mogao da me povredi su ljudi koje ja dosta cenim u poslu".

Brak sa Danijelom Amidžić veoma je izložen u javnosti, ali on i ne namerava da sakrijva stvari. Čak i onda kada je doživeo blam na ulici, nije ga dotakao. Svemu se smejao zajedno sa suprugom.

"Sa Danijelom je sjajno u braku, ona je trenutno otišla na dan, dva do Njujorka a inače kad neko prokomentariše to da sam stariji od nje i da izgledam kao da sam joj tata, mi se zajedno smejemo" -  kaže Ognjen.

Autor: J.B.
Izvor: Smedia
Foto: innternet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>