Region

Svet

Severina ostavila Milana u Vršcu?!

Temperamentni bračni par Severina Vučković i Milan Popović se izgleda burno voli, ali isto tako i svađa, pa se pre tri dana hotel „Vila Breg“, u kom su tih dana boravili, navodno orio od njihove rasprave, nakon čega je Splićanka spakovala sina Aleksandra i svoje kofere i vratila se u Beograd.

Severina ostavila Milana u Vršcu?!



"Do pre tri dana Severina i Milan zajedno su boravili u Vršcu u svom hotelu i sve je bilo u redu dok se pošteno nisu posvađali. S obzirom na to da je Milan veoma preke naravi, rasprava je kulminirala u glasnu svađu i sve je odjekivalo. Svi koji su čuli pravili su se da ne čuju i verovatno bi sve bilo u redu da Severini nije toliko prekipelo da je odlučila da ode. Ona je istog dana spakovala svoje i sinovljeve stvari i napustila hotel. Koliko sam čuo, vratila se odmah u Beograd, a s Milanom je prestala da razgovara" - za Alo! je ispričao izvor blizak Vučkovićevoj i Popoviću. Kako bismo proverili šta se tačno desilo u Vršcu, pozvali smo pevačicinog menadžera Tomicu Petrovića, koji je demantovao naša saznanja:

" Imate krive informacije, Severina je zadnji put bila u Vršcu kada se snimao spot za „Italijanu“.

Inače, ovo nije prva svađa hrvatske pevačice i srpskog biznismena za koju su i mediji saznali i o čemu se pisalo, budući da je pevačica u maju takođe napustila partnera sa sinom, jer je Popoviću navodno smetao plač bebe. Vučkovićeva je nedavno izjavila kako su svađe normalna pojava među partnerima i da se njih dvoje uvek pomire.

"Mi smo kao svi mladi parovi. Volimo se i dobili smo dete, a uz to ide da se ljubiš, grliš, svađaš kao pas i mačka, miriš. Ali bitno je da se volite, da obožavate jedno drugo i onda je sve lako" - izjavila je jednom prilikom Vučkovićeva, koja se i pre porođaja svađala s nevenčanim suprugom u jednom beogradskom restoranu, tokom koncerta Kemala Montena, zbog čega su naglo napustili taj objekt iako su bili specijalni gosti. Međutim, nakon što su mediji pisali o tome, oni su i ovu svađu demantovali.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

severina

Povezane vesti:


>