Region

Svet

Aleksandar Ribak nastupio na festivalu Cantat Novi Sad 2012 (Video)

Dobro veče Novi Sade, moje ime je Aleksandar, a večeras ćemo se svi dobro zabaviti – rekao je harizmatični Aleksandar Ribak iz Norveške, nakon što je sa pevačicom Bojanom Stamenov otpevao pesmu „Something stupid“.

Aleksandar Ribak nastupio na festivalu Cantat Novi Sad 2012 (Video)



Mladi umetnik je na Novosadskom trgu nastupao u okviru festivala „Cantat Novi Sad 2012", a više stotina Novosađana uživalo je u višečasovnom spektaklu.

Manifestaciju su otvorili „Bajićevi slavuji“, dečiji hor, a Bojana Stamenov je izvela popularne svetske hitove stranih izvođača.

Međutim, prava euforija među publikom nastala je sa pojavom mladog violiniste koji je pesmama i maestralnim sviranjem oduševio sve prisutne.

"Divna ste publika, pamtiću ovaj nastup do kraja života", rekao je Ribak a potom iz publike na scenu izveo devojčicu Ivanu kojoj je otpevao pesmu „Can’t take my eyes off you“, poklonio joj buket crvenih ruža i par medvedića.

Nakon otpevane numere „Fairytale“ Aleksandar se pozdravio sa publikom uz reči da će ponovo da dođe u Novi Sad ako budemo želeli opet da ga čujemo.



Autor: S.P.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>