Region

Svet

Bliži nam se jubilarni Beer Fest 2012!

Belgrade Beer Fest, kao i prethodnih godina, pokreće društveno odgovorne kampanje, kao uvod u ovogodišnje izdanje festivala. Od petka 27. jula, na platou ispred UŠĆE Shopping centra, otvaraju se dva štanda društvenih kampanja: Biram da recikliram - Zameni svoju limenku, kao i Belgrade Beer Fest suveniri za BG bebi klub.

Bliži nam se jubilarni Beer Fest 2012!



Kampanja Belgrade Beer Festa „Biram da recikliram“, odvija se ove godine četvrti put, u saradnji sa Ball Packaging Europe Beograd, recan fondom i brojnim partnerima, pod sloganom "Zameni svoju limenku".

Na štandu društvene kampanje, koji će i ove godine biti postavljen ispred UŠĆE Shopping Centra, u periodu od 27. jula do 12. avgusta, svi punoletni posetioci koji donesu jednu praznu limenku, od 17h do 22h radnim danom i od 14h do 22h petkom, subotom i nedeljom,  imaće priliku da odigraju društveno odgovornu igricu na temu reciklaže. Pre početka same igrice posetioci na tablet računaru odabiraju brend limenke koji im najviše odgovara, a u ponudi su: Jelen Cool, Lav, Heineken, Coca Cola Zero i Ledeni Kvas. Mogućnost da učestvuju u igri imaće i posetioci festivala, na Ušću, od 14. do 19. avgusta na štandu društvene kampanje.

U zavisnosti od brzine rešavanja igrice i konačnog broja osvojenih poena 7 posetilaca će osvojiti vredne poklone, a svaki učesnik koji završi igricu dobiće na štandu kampanje poklon osveženje – limenku brenda koji je odabrao pre početka igre. Svaki učesnik je pozvan da praznu limenku svog omiljenog brenda ostavi na štandu društvene kampanje i na taj način pomogne očuvanje životne sredine. Recan fond za povraćaj i reciklažu limenki otkupiće sve limenke prikupljene tokom kampanje, kako ispred UŠĆE Shopping Centra, tako i na samom

Nagrade će biti dodeljene na glavnoj bini festivala, u nedelju 19. avgusta 2012. godine, a svi dobitnici će biti blagovremeno obavešteni. Nagrade za 7 prvoplasiranih su:

1. mesto: Putovanje za dvoje, koje dodeljuje turistička agencija Belvi Travel iz Beograda
2. mesto: Bicikl od aluminijuma, koji dodeljuje recan fond
3. mesto: nagrada odabranog pića pre početka igranja same igre (Jelen Cool, Lav, Heineken, Coca Cola Zero i Ledeni Kvas) u težini pobednika za svaki od 5 navedenih brendova.

Nakon prošlogodišnje veoma uspešne akcije «Suveniri za BG bebi klub», u kojoj je prodajom oficijelnih suvenira Belgrade Beer Festa prikupljeno milion dinara za BG bebi klub i ove godine mislimo na naše najmlađe sugrađane, kao i na njihove roditelje!

U saradnji sa Beogradskim bebi klubom ove godine, namenili smo deo prihoda od prodaje suvenira za kupovinu paketa koji dobijaju porodice sa prinovom.

Suvenire, po sniženim cenama, posetioci će biti u prilici da kupe od 24. jula do 12. avgusta 2012, na suvenir štandu Belgrade Beer Festa koji će se nalaziti ispred UŠĆE Shopping Centra, kao i na samom festivalu od 14. do 19. avgusta na Ušću.

Od početka ovog projekta u Beogradu je podeljeno blizu trideset hiljada paketa, dok je akcija proširena i na nerazvijene opštine Srbije gde je podeljeno preko pet hiljada paketa.

Autor: Sokol Vuk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>