Region

Svet

Danijela Vranić se ugojila 20 kilograma! (Foto)

O Danijeli Vranić se u poslednje vreme piše mnogo i ne baš u pozitivnom smislu, čemu je i pevačica doprinela. Isto tako će se o njenom nastupu u Bijeljini dugo pričati. Doduše, Danijela je nastup odradila dobro, ali vizuelni efekat koji je priuštila prisutnima, nije bio očekivan.

Danijela Vranić se ugojila 20 kilograma! (Foto)





Naime, očigledno je da ovoj pevačici ne ide baš u poslednjih godinu dana, tačnije od šamaranja policajca –  sve joj je izgleda krenulo nizbrdo. Sve osim kilaže, jer ona ide ‘uzbrdo’. Tako je Vranićka pred publiku u Bijeljini izašla u pozamašnom stanju, sa vidinim viškom kilograma. Videvši na šta liči, mnogi su prokomentarisali da nikad nije bila krupnija.





Sa vrlo malo šminke, prilično zapuštena, Danijela je odradila nastup dobro, ali to ipak nije bilo dovoljno da bi publika bila u potpunosti zadovoljna. Pored toga je, obzirom da je polomila nogu i prošle nedelje skinula gips, većinu nastupa presedela na barskoj stolici, jer joj kilaža dođe kao dodatno opterećujuća okolnost, usred čega su joj bolovi pri stajanju još veći.

Autor:I.L.
Izvor: svet.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>