Region

Svet

Milan Stanković: Brega je nezadovoljan mojim nastupom

Milan Stanković je u Oslu izborio 13. poziciju, a po sopstvenom priznanju, Goran Bregović nije bio zadovoljan nastupom, i to prvenstveno zbog koreografije. Novinari sveta su uradili intervju sa Milanom, pa pogledajte šta mladi pevač imao da kaže.

Milan Stanković: Brega je nezadovoljan mojim nastupom



Mnogi su ti zamerili što si menjao koreografiju, uvereni da je mnogo atraktivnija bila ona sa nacionalnog izbora.

Da se razumemo, koreografiju nisam menjao ja. To je bila ideja organizatora mog nastupa i na to niko iz „Granda“, pa ni ja, nije mogao da utiče.

Priča se da ni Bregović nije oduševljen onim što je video na sceni, te da ti zbog toga nije čestitao ulazak u finale.

Sa Goranom sam se čuo neposredno pred nastup u polufinalu. Poželeo mi je sreću. O koreografiji nismo pričali, ali sam od Žike kasnije čuo da je uistinu nezadovoljan jer mu se više dopadala ona iz emisije „Tri pa jedna za Oslo“.

Zdravko Čolić smatra da je Emina Jahović bila bolji izbor za „Evroviziju“? Da li te je to povredilo s obzirom na to da si ga nekoliko puta istakao kao svog idola?

Zdravko Čolić je i dan-danas jedan od pevača koje najviše cenim i čije pesme pevam sa posebnim zadovoljstvom. Tu izjavu nisam pročitao, ali mi ne smeta ako je to rekao. Svako ima pravo na svoje mišljenje.

Smeta li ti što je „Evrosong“ oživeo spekulacije o tvom seksualnom opredeljenju?

Nisam čuo takve komentare, tako da po tom pitanju zaista nemam šta da kažem. Imam svoj imidž i nemam nameru da ga menjam zbog toga što ga neko gleda na uvrnut način.

Jedan od voditelja hrvatske emisije „Red karpet“ otvoreno je izjavio: „Srbija je ove godine na ’Evrosong’ poslala ženu“...

Nikad nisam čuo za tu emisiju i takvi i slični komentari me uopšte ne dotiču. Rekao sam ti već, imam imidž koji je jedinstven i prepoznatljiv, a to što se to nekome ne sviđa nije moj problem.

Čak te je i slavni Perez Hilton isprozivao na svom blogu...

Čuo sam da postoji neki tip koji se tako zove i koji na internetu komentariše zanimljive svetske likove i događaje. Ako sam i ja bio predmet njegovog razmišljanja, onda mu hvala na reklami. Šta god da je napisao.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>