Region

Svet

Koga to ona ljubi? Maja Nikolić ćapila gitaristu (Foto)

Upravo završeni sedmi festival zabavne muzike u Vrnjačkoj Banji, ne bi bio festival da ga ne obeleži i po koji skandal.

Koga to ona ljubi? Maja Nikolić ćapila gitaristu (Foto)



Naravno, domaće zvezde su sklone skandalima, manjim ili većim, ali zamislite da se na jednom mestu nađu Jelena Karleuša i Maja Nikolić, a da se ništa ne dogodi, šta više, od njih se i očekuje da svojim prisustvom i ponašanjem obeleže neki dogadjaj.

Maja Nikolić je na ovom festivalu dobila nagradu za najbolju žensku interpretaciju.

Pored predivne muzike, koju ovaj festival već sedam godina plasira domaćoj i javnosti u okruženju tu su i brojne nagrade. Svi su bili oduševljeni kada je za pobednika festivala proglašen Dado Glišić, ali ono što je nama privuklo pažnju jeste sočni poljubac u usta Maje Nikolić i gitariste grupe "Odgovor", na otvorenoj sceni.



Verovatno će se o ovome ovih dana pisati i pričati po kuloarima, ali vas podsećamo na izjavu Maje Nikolić koju je dala u emisiji "VIP Špajz", radija Svet Plus:

"Očigledno se neću udavati više. Dosta mi je bilo brakova, i preko glave. Nisam žena koja ume da se snađe u braku. Volim ljubav za ceo život i verujem u ljubav za ceo život ali ne verujem u papir i ne verujem u neke obaveze i reč koju dajemo jedno drugom jer pre ili posle jedna od te dve osobe pogazi tu reč. Kad već ne umem onda mogu da volim nekoga, dugo, ali ne pada mi na pamet da se udajem", rekla je tada Maja za naš radio i najverovatnije je da se drži svoje nove filozofije.

Zašto gitarista!? Pa zar niste čuli da su oni sada u modi, nakon fudbalera i manekena?!

Autor: S.P.
Foto:svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>