Region

Svet

Darko Martinović se uselio u novi stan (Foto)

Samo tri dana nakon proglašenja pobednika „Zvezda Granda“, Darko Martinović se uselio u svoj novi dom! Kao nagradu za trijumf u najpopularnijem muzičkom takmičenju u Srbiji i regionu dobio je jednosoban stan na Petlovom brdu.

Darko Martinović se uselio u novi stan (Foto)



Darkovoj primopredaji nagrade prisustvovao je i drugoplasirani Aleksa Radenković, za koga je Martinović izjavio da mu je najbolji drug, s kojim se zbližio tokom takmičenja. Mladi pevač je sa čelnicima „Granda“ posetio novi stan, koji je potpuno opremljen nameštajem i belom tehnikom.



"Biće mi dosta lakše pošto sam dobio stan. Kada budem imao obaveza ovde u Beogradu, imaću gde da ostanem. Svaki slobodan trenutak iskoristiću da odem na Cetinje. Moj dom su sada i Beograd i Cetinje" - izjavio je Darko.



Inače, trećeplasirani Nikola Nešić je kao nagradu dobio televizor, koji mu je bio uručen u ponedeljak u emisiji „Narod pita“.

Pored toga što su takmičari koji su zauzeli prva tri mesta dobili nagrade, svi finalisti su dobili jednu pesmu na poklon. Milica Pavlović, Nikolina Kovač, Andreana Čekić, Nadica Ademov, Miroslav Mirče Radulović, Vanja Mijatović, Slobodan Rakić, Nikola Nešić, Aleksa Radenković, kao i Darko Martinović u subotu će predstaviti svoje nove pesme u okviru poslednje emisije „Zvezde Granda“ za ovu sezonu.

Finalisti će konačno moći da odahnu posle veoma naporne godine koja je iza njih, da promovišu singlove, ali i da uživaju na zajedničkoj turneji ovog leta.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>