Region

Svet

Počeo rijaliti Akademija debelih (Foto)

Dugo najavljivani rijaliti „Akademija debelih" počeo je sinoć da se emituje na televiziji Pink. U kuću u Šimanovcima ušla su 24 takmičara, koja će u narednih 90 dana biti pod budnim okom stručnjaka za mršavljenje i lekara, ali i kamera, koje će ih pratiti na putu ka vitkoj liniji.

Počeo rijaliti Akademija debelih (Foto)





Uključenja u kuću gledaoci će moći da prate radnim danima u 16 časova, svake nedelje ispadaće onaj za koga vaga pokaže da je najmanje smršao, a najbolji takmičar osvojiće milion dinara!



Mnoge buce su već pri ulasku pobrale simpatije publike, među kojima je i najmlađa učesnica, osamnaestogodišnja Milica Šljivančanin. Ona je otkrila da se ugojila kada je dobila mlađu sestru, pa je počela da jede kako bi privukla pažnju roditelja. Zbog svoje debljine Milica nema prijatelje i u školi je zadirkuju, a u međuvremenu gojaznost joj je donela i probleme sa srcem. Najviše se boji da će umreti mlada i zbog toga je odlučila da smrša u rijalitiju.

Darko Tanacković je vozač koji je odlučio da smrša zbog sina. On je otkrio da je kap koja je prelila čašu bio crtež njegovog sina uz opasku: „Tata, ne brini, smanjio sam ti stomak na slici." Darko kaže da njegova supruga ima 52 kilograma i da je tri puta mršavija od njega. Sa jednako velikim problemom sinoć u kuću je ušla i Anita Pintarić.

Ona je otkrila da se ugojila 70 kilograma jer je nezaposlena i po čitav dan igra poker na kompjuteru i jede.



 Anita zbog debljine ima problem sa kretanjem i disanjem, za sebe kaže da je mrzovoljna i da već duže vreme nema dečka. Njeni prijatelji se boje da bi, ako ovako nastavi, mogla da završi u invalidskim kolicima. Njen cilj je da smrša čak 70 kilograma da bi mogla da nosi garderobu iz srednje škole.

Među akademcima je i mesar Vladimir Đidić, koji priznaje da između glavnih obroka ima i po šest obilnih užina. U jednom danu mu se desi da jede i po 30 puta. Među takmičarima najviše je domaćica i ljudi koji rade poslove koji ne podrazumevaju veliku fizičku aktivnost. Oni će naredna tri meseca uživati u prostoru od 240 kvadratnih metara sa ojačanim krevetima i „king sajz" bazenima. Voditelji programa su Marina Kotevski i Andrej Maričić.    

Autor: J.B.
Izvor: Press
Foto: RTV PInk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>