Region

Svet

Kristina Bekvalac ponovo sa bivšim mužem

Nataša Bekvalac je u sredu sa svojim bendom podigla temperaturu do usijanja na splavu „Bolivud“!

Kristina Bekvalac ponovo sa bivšim mužem



Publika je sa oduševljenjem prihvatila prve taktove Natašine nove pesme „Pozitivna“, pa je tako ostalo i do kraja nastupa - pozitivno!




Nataša se baš potrudila da napravi dobar štimung i nimalo se nije štedela. To se videlo i po tragovima znoja koji su se pojavili na srebrnoj haljini ispod Natašinih grudi.

I izgledom je Bekvalčeva još jednom pokazala da, poput svetskih zvezda, ide ukorak sa svim onim što urbana scena zahteva. Već smo je viđali u pocepanim čarapama, koje su svetski hit, a prilikom energičnog skoka u jednom momentu Nataši su sevnule gaćice ispod kratke haljine.

Najveću pažnju medija privukla je Natašina sestra Kristina Bekvalac koja se pojavila u društvu bivšeg supruga Ive Martinovića. Da li je pomirenje na pomolu ne znamo, ali stilistkinja i arhitekta su te večeri delovali jako blisko.

Pored sestre i bivšeg zeta u Natašinom nastupu uživale su i mnoge poznate ličnosti koje su došle da je gledaju i slušaju. Između ostalih i košarkaš Vuk Radivojević sa suprugom, pobednik rijalitija „Parovi“ Stevan Radivojević i manekenka Martina Rajić.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>