Region

Svet

Jelena Bačić Alimpić napušta Pink televiziju

Jelena Bačić Alimpić definitivno je odlučila da ode sa televizije Pink na kojoj je zaposlena poslednjih sedam godina, saznaje Press. Atraktivna Novosađanka je posle dva objavljena romana rešila da se odrekne novinarstva. Poznata po neposrednom voditeljstvu emisijama na TV Pink „Lepota, zdravlje i još ponešto", „Bravo šou", „Petkom u dva" i na kraju u tok šou „Dobro veče Srbijo", voditeljka će se okrenuti pisanju romana, što je njena davnašnja želja. Press saznaje da se Bačić Alimpićeva obavezala da u Pinkovoj produkciji snimi još tri emisije i da prekine radni odnos, ali za medije nije želela da otvoreno govori o tome.

Jelena Bačić Alimpić napušta Pink televiziju



"Još uvek nisam obavila sve razgovore sa rukovodstvom i ne mogu sada da potvrdim vaše informacije" - rekla je Jelena za Press.

Iz dobro obaveštenih krugova Press saznaje da je Jelena i prethodnih godina često pričala da će napustiti Pink i tim povodom u nekoliko navrata odlazila u kabinet vlasnika Pinka Željka Mitrovića, ali je odatle odlazila zadovoljna, sa obećanom povišicom. Izgleda da je ovaj put drugačije i da je njena namera ozbiljna, budući da joj je ostalo samo da ispoštuje otkazni rok i završi birokratske poslove pre nego što definitivno napusti televiziju.

Autor: J.B.
Izvor: Press
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>