Region

Svet

Saša Kapor doživeo lakšu saobraćajnu nesreću

Izreka "Žene u saobraćaju štetu prave kao muškarci u kafani“ ispostavila se tačnom u slučaju pevača Saše Kapora, koji je u četvrtak doživeo lakšu saobraćajnu nesreću kada je svojim motociklom udario u automobil kojim je upravljala nepoznata devojka, a koja prilikom skretanja nije dala migavac.

Saša Kapor doživeo lakšu saobraćajnu nesreću



Na sreću, sve se završilo dobro po mladu zvezdu „Granda“, najpre otkrio očevidac, devojka koja je izazvala saobraćajnu nesreću i njena drugarica odmah su Kaporu ukazale pomoć.

"Saša Kapor je u četvrtak imao saobraćajnu nesreću kada jedna devojka prilikom skretanja nije dala migavac, zbog čega je on udario u njen auto vozeći motocikl. Mislim da nije bio mnogo povređen i bio je svestan odmah nakon sudara, a devojke koje su bile u automobilu u koji se zakucao su odmah izašle i pritekle mu u pomoć" - rekao nam je najpre izvor sa mesta saobraćajne nesreće, da bi Saša Kapor za Alo sve potvrdio i objasnio šta se dogodilo.

"Da, stajao sam iza nje na semaforu, upalilo se zeleno, krenula je da skreće levo i u trenutku okrenula pun desni bez migavca. I tako sam udario prednju desnu stranu u njen automobil. Nemam nikakve prelome, samo nateklu šaku i izguljene noge" - rekao je Kapor , a o tome da njegove povrede nisu strašne svedoči i činjenica da nam je ovu izjavu dao iz Štutgarta, u koji je odleteo već u petak ujutro.

Autor: S.P
Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>