Region

Svet

Saša Kapor ponosno nosi titulu papučara: Volim da ugađam mojoj Nikolini (Foto)

Saša Kapor i njegova koleginica i partnerka Nikolina Kovač odlučili su da svoje karijere grade odvojeno, a u privatnom životu posvećeni su svom sinčiću Nikolaju i ne mogu jedno bez drugog.

Saša Kapor ponosno nosi titulu papučara: Volim da ugađam mojoj Nikolini (Foto)



Nikolina Kovač i Saša Kapor zakazali venčanje za 11. maj!
Dok ona pozira u izazovnom vešu najavljujući singl "Nisam dobro", čija će premijera biti prekosutra, njen suprug Saša u novom spotu čežnjivo gleda atraktivnu Sandru Afriku. U pitanju je samo gluma, a Saša kaže da on kao idejni tvorac stoji iza svega, i smatra da bi on i njegova lepša polovina uvek trebalo da nastupaju odvojeno.

Nikolina se očiju punih suza vratila u Beograd iz rodnog Sarajeva, jer je bebu ostavila kod roditelja i bake zbog poslovnih obaveza. "Nije bilo lako ostaviti devetomesečnu bebu u drugom gradu i posle napornog radnog dana doći u praznu kuću, a navikli smo da se čuje njegov slatki glas. Nikolini kao majki je ipak za nijansu teže. Ipak, tako mora, i karijera ne sme da trpi, a što je najbitnije, Nikolaju neće faliti ništa jer je okružen porodicom", kaže Saša.



Nikolina Kovač provokativnim fotografijama najavila povratak na muzičku scenu (Foto)
"Ja sam sugerisao Nikolini da se skine i bude provokativna, jer se zna da publika traži zgodne pevačice, a ona izgleda savršeno iako se porodila pre samo devet meseci. Nikolina i ja smo imali jedan duet do kojeg je došlo slučajno i nema potrebe da na sceni budemo zajedno. Svako od nas gradi svoju karijeru sam, ali ima bezrezervnu podršku onog drugog. Što se tiče mog i Sandrinog dueta "Oči plave", odlično je prihvaćen i za samo nedelju dana od prvog emitovanja postao je izuzetno tražen", iskren je Saša.

Na komentare da će duet koji je uradio sa seksipilnom Sandrom zahtevati njihova česta zajednička putovanja na nastupe i izazvati ljubomoru kod Nikoline, Saša ima spreman odgovor i tvrdi da njihov brak ništa ne može da ugrozi. "Sandra i ja pevamo o Nikolininim očima, plavim i najlepšim na svetu. Ludo volim svoju ženu, a siguran sam i ona mene. Apsolutno verujemo jedno drugom", kaže pevač. On priznaje da je slab na suprugu i da se trudi da joj uvek ugodi zbog čega je često na meti brojnih šala i prozivki.



"Priznajem da me često prijatelji prozivaju da sam papučar, ali mi to ne smeta jer me izuzetno srećnim čini kada Nikolinu nečim obradujem. Za osmeh moje ljubavi ništa mi nije teško i sa tim u vezi, ponosno nosim titulu papučara. Volim da je poslužim pićem i hranom, da joj pomognem u kućnim poslovima i da ravnopravno sa njom podelim brigu oko deteta", smešeći se kaže zvezda "Granda".

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Facebook/Sasa Kapor

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>