Region

Svet

Stanija: Da sam na vreme diplomirala ne bih bila poznata niti kupila stan!?

Stanija Dobrojević je za kratko vreme postala jedna od najintrigantnijih ličnosti srpskog šoubiznisa. Od učešća u rijalitiju “Survajver“, pa sve do slikanja za “Plejboj”, izaziva veliku pažnju medija.

Stanija: Da sam na vreme diplomirala ne bih bila poznata niti kupila stan!?



Zgodna starleta otkriva s koliko muškaraca je bila u ozbiljnoj vezi, kakav je student, ali i šta misli o saplemenici i koleginici iz susedne države Hrvatske Avi Karabatić:

“AVAtari su posebna vrsta, ako tako mogu da se izrazim. Sa takvom vrstom ljudi u životu nikada nisam imala kontakt, ali posle ‘Survajvera’ sam obogaćena za jedno nepotrebno iskustvo, upoznavanje AVAtar vrste”, šaljivo je prokomentarisala Stanija Avu, sa kojom je tokom “Survajvera” bila u sukobu.

Starletu su povezivali sa brojnim fudbalerima, a najviše medijske pažnje izazvale su priče sa Gojkom Kačarem i Vladimirom Volkovim.

“Istina je da me je Volkov dugo opsedao, ali nikako se nije mirio sa činjenicom da mi se ne dopada i da neću da budem sa njim. Dosadilo mi je da kojekakvi ‘fudbalerčići’ ispadaju veliki zavodnici na konto mog imena, zato sam nepromišljeno i pročitala njegove sms-ove pred kamerama. Što se tiče Gojka, bivši su bivši, da su valjali ne bi ni bili bivši”, izjavila je Stanija za svet.rs i potvrdila da nikada nije bila i neće u vezi sa oženjenim muškarcem.

Na pitanje da li joj smeta što je često u centru skandala, Stanija odgovara:

“Ja sam u privatnom životu kraljica skandala, tako da mi ovo u medijima nije ništa novo. Hvala Bogu pa mediji nisu skroz upućeni u moj život.”

Dobrojevićeva je zbog obaveza u Americi, ali i učešća u rijalitiju “Survajver” zapostavila fakultet, ali smatra da nije napravila veliku grešku, jer savršeno balansira svojim obavezama i ciljevima.

“U mom indeksu stoje samo desetke, a fakultet sam namerno zapostavila, jer knjiga me uvek čeka, a ugovori, ‘Plejboj’, ‘Survajver’ su sada iskoristivi ili nikad. Da sam na vreme diplomirala, sada ne bih bila poznata, niti bih kupila stan”, kaže starleta.

Autor: S.P.
Izvor: Svet.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>