Region

Svet

Policija čuva porniće srpskih pevačica

Mobilni telefoni srpskih “kontroverznih biznismena” puni su video snimaka seksa sa popularnim pevačicama i manekenkama. Najpoznatiji je onaj na kome se plavokosa pevačica “druži” sa “zemuncima”, na stolu punom kokaina, otkriva izvor Telegrafa iz policije.

Policija čuva porniće srpskih pevačicaNavodni pornić Nataše Bekvalac, kojim je srećni pronalazač njenog ajfona, tobože, pokušavao da je ucenjuje, nije jedini privatni lascivni snimak koji je završio u tuđim rukama. Pornići mnogih njenih koleginica, saznaje Telegraf.rs, nalaze se čak i u rukama policije!

“Mnoge poznate dame bile bi iznenađene kada bi znale koliko je njihovih intimnih snimaka pregledano tokom policijskih istraga”, otkriva izvor iz policije, a ovaj portal otkriva na koji način sve intimni snimci poznatih stižu do publike, ko su njihovi režiseri, a ko gledaoci. Imena V.I.P. ličnosti poznata su redakciji.

Jedan od prvih seksi snimaka na kojem je jedna poznata plavokosa pevačica, koja se dva puta udavala, zaplenjen je tokom policijske akcija “Sablja”, 2003. godine. Režiser snimka je jedan od vođa originalne postavke “zemunskog klana”. Prema rečima našeg sagovornika, snimljena je dok je imala seks pored stola na kojem je bila veća količina kokaina. Osim nje, bahanalijama je prisustvovalo još nekoliko devojaka, a “zemunci” su, praktično, išli u krug i imali seks sa svim devojkama naslonjenim na sto.

Ovaj snimak je najpoznatiji od desetine sličnih pornića poznatih koji su pronađeni na zaplenjenim mobilnim telefonima i diskovima uhapšenih članova “zemunskog klana” i njihovih likvidiranih vođa.

I jedna mlađa, takođe, plavokosa pevačica, bila je glavna zvezda na, verovatno, tajno snimljenim pornićima koji su otkriveni na isti način – u mobilnom telefonu njenog bivšeg ljubavnika. Prema tvrdnjama našeg izvora, reč je o snimku seksa sa jednim poznatim narko dilerom, a zanimljivo je da su oboje u to vreme bili u bračnim vodama i to – sa takođe poznatim ličnostima! Isti mafijaški bos snimio je seks i sa jednom poznatom hrvatskom manekenkom, a u trenutku kada je ovaj telefon zaplenjen, imao je pozamašnu kolekciju privatnih pornića sa poznatim damama.

“Prilikom hapšenja ljudi iz kriminalnog miljea i pretresa, policija pleni sve za šta se veruje da može da posluži kao dokaz ili da pomogne u daljoj istrazi. Mobilni telefoni se detaljno proveravaju, zbog kontakata, imena, brojeva, ali i fotografija i snimaka koji često vode policiju i do saučesnika ili organizatora nekih dela. Međutim, među tim fotkama i snimcima često ima i onih intimnih, pa čak i sa jako poznatim pevačicama i manekenkama”, kaže izvor.

On tvrdi da zloupotrebe ovih snimaka nema, i da se oni mogu koristiti samo ukoliko osim seksa, na njima postoji određeni detalj koji je dokaz za neku kriminalnu aktivnost. Recimo, ukoliko se na snimku vidi oružje, droga ili ako postoji neki razgovor koji može da posluži kao dokaz. Mada, ako se setimo kako je “procureo” snimak seksa kod Beogradske arene, ne treba da nas čudi ni ukoliko se i ovi snimci pojave u javnosti.

Izvor: Telegraf.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>