Region

Svet

Milan Kalinić ponovo krši propise

Vuk dlaku menja, ali ćud nikako! Ova poslovica pokazala se tačnom nebrojeno puta, pa i u slučaju Milana Kalinića, koji je protekle nedelje za samo pola sata vožnje napravio čak četiri (!!!) saobraćajna prekršaja, a sve to je, kao i nekoliko puta do sada, zabeležila ekipa emisije „Paparaco lov“, koja se emituje na TV „Pink“

Milan Kalinić ponovo krši propise



Voditelj i glumac sniman je dok je pre nekoliko dana vozio svoj džip ulicama Beograda. Prvo je prošao kroz crveno svetlo, pa je „iznenadio“ snimatelje vožnjom u zabranjenoj žutoj traci, da bi potom napravio polukružno okretanje na duploj liniji, a „slalom“ je završio parkiranjem u zoni u kojoj je to zabranjeno. Za sve ovo Milan je mogao da plati četiri kazne, dve od 15.000 do 30.000 dinara i dve od po 5.000. A mogao bi i da odleži 60 dana u zatvoru, samo da je policija detektovala njegove prekršaje.

Milana Kalinića pitali smo da li ga bar ponekad policija uhvati tokom kršenja saobraćajnih propisa, ali on nam nije odgovorio na poruku. Moguće je i da se zabrojao, pokušavajući da izračuna koliko je prekršaja bilo u poslednje vreme, pa da zbog toga nije stigao da da komentar do zatvaranja ovog broja . A možda, kao što ima običaj, krivi medije što on krši zakon, pošto se na njih već javno žalio. Ipak, Kalinić je zaslužio jednu pohvalu - u automobilu ovoga puta nije vozio dete!

Milan Kalinić je napravio i jedan krivični prekršaj, kada je 1992. pokušao da ukrade televizor iz kluba Crvena Zvezda, zbog čega je prošle godine osuđen na četiri meseca uslovno, a kazna mu je istekla u januaru.

Pored činjenice da crveno svetlo na semaforu očito tumači kako njemu odgovara, Milan Kalinić obožava i vožnju po tramvajskim šinama. Tako je u januaru ove godine, o čemu je „Alo!“ pisao i prezentovao fotografije - takođe iz „Paparaco lova“, bahatom vožnjom rizikovao i bezbednost svoje porodice, kada je na prednjem sedištu bio njegov tada šestomesečni sin Vuk, prolazio kroz crveno svetlo na semforu i vozio po tramvajskim šinama. Ni tada nije želeo da komentariše svoje postupke potkrepljene dokazima, odnosno snimcima i fotografijama, a kasnije je izjavio da ne smatra da je rizikovao život svog deteta!

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>