Region

Svet

Milan Kalinić i Sanja Marinković ponovo zajedno ispred kamera!

Tačno deset godina, prošlo je od kako su Sanja Marinković i Milan Kalinić, kao voditeljski par jedne od najemotivnijih emisija ''Sve za ljubav'' osvojili gledaoce širom regiona, a sada su spremili novi zajednički šou.

Milan Kalinić i Sanja Marinković ponovo zajedno ispred kamera! Foto: Screenshot YouTubeU to vreme, kada su njih dvoje radili zajedno, mnogima su išle suze na oči. Što zbog potresnih životnih priča, tako i zbog humora i dobre zabave ovo dvoje velikih profesionalaca. Međutim, istorija se ponavlja, pa je Sanja na svoje veliko oduševljenje otkrila i neke novine od ove jeseni.

- Ove sezone ćemo ponovo Kalinić i ja da zablistamo pred kamerama. Moram da kažem da zablistamo, jer mislim da smo stvarno bilistali kada smo vodili Sve za ljubav, i to je meni omiljeni projekat, a bio je omiljen i publici. Verujem da ovaj novi projekat koji spremamo će biti još više omiljeniji publici, i da će to pamitit kao i onaj prošli koji smo radili. Scenario je spreman, epizode su već ispisane, sada je samo stvar trenutka da se mi organizujemo i krenemo to sve da radimo. - nasmejana kao i uvek izjavila je Sanja Marinković za Pink.rs.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>