Region

Svet

Milan Kalinić o prelasku na TV Pink: Gledaoci me žele!

Milan Kalinić, u završnim je pregovorima oko prelaska na Televiziju Pink. Voditelj je tri godine bio deo Prve TV, ali za to vreme nije u potpunosti pokazao šta sve zna i ume.

Milan Kalinić o prelasku na TV Pink: Gledaoci me žele!


 
Pinkove Zvezde od 1. septembra vodi Milan Kalinić?
"Devedeset odsto je da ću biti deo Pinka, ali ne mogu da potvrdim da je tačno 100 odsto", rekao je Milan i dodao: "Mnogi me pitaju zbog čega nisam imao dovoljno prilike na Prvoj. Napravio sam odličan ugovor s materijalne strane, ali i danas ne znam zbog čega mi nije dato dovoljno prostora. Dobro je što posle svih ovih godina i dalje ima neko ko me želi i ko me ceni. Znači da sam uradio nešto dobro što je neko zapazio i zapamtio", izjavio je voditelj i nastavio:

"A na kraju, dve godine ništa nisam radio osim pozorišnih predstava. Malo sam se odmorio od televizije, a i televizija od mene. Odmorio sam se, a za vreme te pauze bio sam plaćen. Sada vidim po raznim komentarima da me se publika uželela, što je idealno. Da sam pravio planove u svom životu, ne bih ih bolje napravio", ističe Milan.

Na pitanje da li će od jeseni voditi "Pinkove zvezde", popularni voditelj ponavlja da o tome još ne može da priča: "Možda će biti i "Pinkove zvezde", ali nije samo u planu ta emisija. U planu su razne stvari", objašnjava Milan i dodae da ga televizijska publika voli i da mu je zbog toga posebno drago.

"Naravno, ima i onih koji me ne vole, ali i to je normalno. U proteklom periodu prilazili su mi nepoznati ljudi i pitali zbog čega me nema na TV. Govorili su mi da su se uželeli toga da me ponovo gledaju u nekoj emisiji. To su lepe stvari i to mi je svojevrsna satisfakcija, želja i motiv da se što pre vratim na televiziju", zaključio je voditelj.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>