Region

Svet

Region

Svetozar Cvetković: Jelena će se poroditi u junu

Glumac Svetozar Cvetković ovog leta postaće otac po treći put jer je njegova supruga Jelena Đokić u osmom mesecu trudnoće. Poznati umetnik koji se uvek trudio da sačuva svoju privatnost raduje se svim novim ulogama koje ga očekuju.

Svetozar Cvetković: Jelena će se poroditi u junu



Glumački par Svetozar Cvetković i Jelena Đokić očekuju drugo dete. Njih dvoje već imaju ćerkicu Klaru, koja će ove godine napuniti šest godina, a Svetozar iz prethodnog braka ima i dvadesetogodišnju ćerku Deu.

"Jelena bi trebalo da se porodi u julu, ali nekako osećamo da će to biti u junu (smeh). I to je sve okej. Dakle, čuvajmo svoju privatnost. Svi skupa", poručuje Svetozar Cvetković.

Popularni glumac će ovoga leta zaista biti prezaposlen. Snima čak četiri filma i glumi u jednoj velikoj pozorišnoj koprodukciji.

"Radiću na filmovima “Falsifikator” Gorana Markovića, “Piano room” makedonskog reditelja Igora Ivanova, “L’ultimo papa Re” u italijanskoj koprodukciji, zatim u “Lirico Spinto” korejskog reditelja Kim Sang Mana. U pozorištu radim projekat “Odisej” Gorana Stefanovskog u režiji Aleksandra Popovskog čija će premijera biti na Brionima, 21. jula u teatru “Ulysses”. To je koprodukcija nekoliko teatara iz regiona, a sa naše strane Ateljea 212", otkriva Cvetković za Blic.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>