Region

Svet

Region

Žarko Laušević od prodaje knjiga vratio dugove

Glumac Žarko Laušević napravio je senzaciju kada je prošle godine poslao rukopis svog romana, u kome je pisao o svojoj tragičnoj sudbini. Poznati glumac Žarko Laušević je za knjigu “Godina prođe dan nikada” dobio oko 200.000 evra, a veliki deo ove svote je odmah potrošio kako bi vratio godinama nagomilane dugove.

Žarko Laušević od prodaje knjiga vratio dugove



Žarko je godinama u dobrovoljnom izgnastvu u Americi. On se po izlasku iz zatvora razveo sa prvom suprugom Majom sa kojom ima sina i ćerku. Od 1999. godine živi u Njujorku gde se u međuvremenu oženio scenskom šminkerkom Anitom sa kojom je dobio ćerku.

Kako Blic prenosi,Laušević trenutno završava pisanje drugog dela ovog bestselera, koji će govoriti o njegovim američkim mukama i o danima provedenim u dobrovoljnom egzilu.

Autobiografija jednog od najboljih glumaca sa ovih prostora njegove generacije Žarka Lauševića “Godina prođe, dan nikad” prodata je u rekordnom tiražu od 350.000 primeraka.

Žarko Laušević je pozvan da poseti beogradski sajam knjiga koji će se održati u oktobru ove godine, kada bi trebala da se pojavi i njegova nova knjiga.
Po rečima njegovih prijatelja Žarko čezne da poseti Srbiju i Crnu Goru, ali je u strahu kakave bi sve reakcije takva poseta izazvala.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>