Region

Svet

Region

Lepa vest za fanove: Nastavlja se snimanje Sulejmana Veličanstvenog!

Priča o turskom osvajaču, čije je snimanje prekinuto zbog smrti scenaristkinje, biće završena, jer će ljudi koji su sarađivali sa Meral Okaj napisati scenario za kraj serije.

Lepa vest za fanove: Nastavlja se snimanje Sulejmana Veličanstvenog!



Iznenadna smrt scenaristkinje popularne serije "Sulejman Veličanstveni", Meral Okaj, prekinula je snimanje poslednje sezone turskog hita. Međutim, kako Novosti saznaju, priča o turskom osvajaču će se, ipak, nastaviti. Iako su mnogi mediji preneli da poslednja, četvrta sezona "Sulejmana" neće biti snimljena, jer navodno Okaj nije napisala poslednje epizode, a producenti tvrde drugačije.

Prema njihovim rečima, scenaristkinja i korediteljka Okaj preminula je posle duge i teške bolesti, zbog koje poslednjih nekoliko meseci nije ni prisustvovala snimanju. Ona je, tvrde producenti, uz pomoć velikog tima za svako snimanje pisala scenario za određenu epizodu. Isti ti ljudi, koji su verno sarađivali s njom, napisaće preostale epizode, tako da nema razloga da se snimanje ne nastavi.

Mnogobrojni fanovi popularne turske serije mogu da odahnu, jer će sve epizode biti emitovane i na njihovoj televiziji, pišu Novosti.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>