Region

Svet

Parovi: Muž Cece Kitić se pokajao zbog ulaska u rijaliti

Pošto su u duelu sa Markom Miljkovićem i njegovom devojkom Deom Tošić izgubili, rukometašica Ceca Kitić i njen suprug Milan Magić ostali su bez mogućnosti da se bore za glavnu nagradu u rijalitiju "Parovi" koja trenutno iznosi 120.000 evra. Njih dvoje ipak ostaju u kući do kraja, a 5.aprila će imati šansu da se iz baraža vrate u trku za glavnu nagradu.

Parovi: Muž Cece Kitić se pokajao zbog ulaska u rijaliti



Kad su shvatili da su izgubili od Marka i Dee, Ceca Kitć i njen suprug Milan Magić nisu krili razočaranje.

"Jesam neprijatno iznenađena rezultatom. Mislim da ni u čemu nismo preterali, možda u nekoj svađi sa Milanom nekoliko puta. Ovde smo u duelu imali prava dva para. Bilo je pitanje kakvu ljubav gledaoci žele da vide. Milan i ja smo strasniji, dok su Marko i Dea mirniji" – rekla je slavna rukometašica, prenosi Puls.

Za razliku od njih, većina ukućana je razlog ya pobedu mla]eg i manje poiynatog para videla u svađama bračnog para Magi'koje ne prestaju punih sto dana. Poslednja u nizu bla je veče pre ispadanja.

"Nisam ovo sebi smeo da dozvolim" – rekao je Milan kad su posle svega seli u baštu.

"Zašto ljubavi? Jel se stidiš nečega" – pitala je Ceca.

"Stidim se što sam uopšte ušao u rijaliti" – odgovorio je Milan objašnjavajući dalje kako je u zatvorenom prostoru reagovao drugačije nego što bi ragovao „na slobodi“.

"Mislim da će mi ovo mnogo naškoditi. Tei neće" – nastavio je Milan.
"Pa ne bih se složila" – pomalo zabrinto, odgovorila je Ceca.

Magići su se tad dogovorili da posle izlaska iz „parova“ odu na putovanje na kojem će pričati o nekim osobinama koje su isplivale u rijalitiju. Ceca Kitić je insistirala da se više ne svađaju i da svoje dileme reše mimo kamera. Rekla je Milanu da im predstoji mnogo posla.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>