Region

Svet

VIP Survivor: Potukle se Kristina Bekvalac i Stanija Dobrojević (Video)

Na Kostariki iz dana u dan raste netrpljivost između pojedinih takmičara.

VIP Survivor: Potukle se Kristina Bekvalac i Stanija Dobrojević (Video)


Gledaoci rijaliti šoua "Survajver" večeras su imali priliku da vide  tuču između Kristine Bekvalac i starlete Stanije Dobrojević. Naravno sve to je bilo u borbi između dva plemena.

Posle četiri poraza koja su imali, pleme Matambo konačno uspeva da pobedi i osvoji vrednu nagradu koja će im pomoći da opstanu na ostrvu.

Čini se da je Mijinim odlaskom stavljena tačka na neprijateljstva u Matambu. Harmonija se ponovo uvukla u redove ljubičastog plemena, koje je danulo dušom posle Plemenskog saveta. Martina i Kristina su i dalje šokirane Mijinim nastupom na Plemencu i žale Maju Lenu koja je „stvarno ok cura, ali je rastrzana između majke i plemena". Martina je apsolutno zgrožena Mijinim ponašanjem i tvrdi da nikada nije videla nekoga tako punog zlobe i besa. Neven, pak, u svom stilu, ne želi mnogo da se troši na evociranje uspomena, već da se Maji Leni pruži podrška i hrabro krene u novi dan.

A novi dan sviće i Miji na novom ostrvu. Kako su je nazvali stari saplemenici, kraljica glume puna je energije i nove nade i tvrdi da ona u 50-im može još mnogo da se bori. Jelena je malo iznenađena novom cimerkom, nije očekivala da baš ona izleti jer je „žena za poštovanje, borbena i bez dlake na jeziku". Svejedno, Jelena neće mnogo da se bakće s njom i planira da napravi svoj izolovani kamp „jer je očigledno da će sad sve više i više da dolaze ovi s kojima neće da bude". Jelena je sigurna da je Marko glavni manipulant u plemenu Matambo i da je zapravo on taj koji vrbuje. Ona i Mia se klade u najbolju večeru u Zagrebu ili Beogradu ko će sledeći da izleti, ali ne mogu da se odluče za samo jednog kandidata.

A Boruka i Matambo za to vreme biraju novog poglavicu. U Matambo komuni jednoglasno su izabrali Marka, dok je Boruka poverenje ukazala Ognjenu koji se nada da će da se nastavi praksa da se poglavice za sve pitaju. S novim vođama na čelu, plemena kreću put arene u kojoj ukrštaju koplja. Ava se nada da će današnja borba da bude nešto „logički, ajmo reć intelektualno", a muški deo ekipe nije siguran da će u tom slučaju Boruka pobediti.

Andrija im saopštava da će se boriti jedan na jedan, zatvorenih očiju, sa zvončićima na rukama i nogama. Potrebno je da na osnovu sluha lociraju protivnika i strgnu mu maramu sa leđa. Pleme koje prvo osvoji šest poena dobija dvoje vodiča za preživljavanje u džungli. Mrtva trka do poslednje runde, Matambo je prvo ubedljivo vodio, ali Stanija osvaja prvi poen i borba postaje napeta. Do te mere da je Kristina žešće pobesnela na svoju suparnicu Staniju koja joj u spektakularnom zahvatu čupa maramu. Ipak, sreća je danas uz Matambo i ovo pleme pobeđuje prvi put od početka takmičenja.

Boruka ne žali mnogo, jedino se Milan povlači u samoću, razočaran svojim nastupom. On je dva puta izgubio od Nikole i to je prilično teško podneo. Ni Sebastijanu nije baš pravo, ali niko ne pravi veliku dramu. Devojke se uključuju u aktivnosti kampa, Aleksandra se čak prihvata kutlače, na opšte zadovoljstvo muškaraca, dok Stanija proziva Vladu da je maneken i neradnik.



Izvor: Survivor.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>