Region

Svet

Nataša Bekvalac smuvala Vladu Vuksanovića?!

Ovih dana se po dobro obaveštenim estradnim krugovima pronela vest da je Nataša Bekvalac u vezi s manekenom Vladom Vuksanovićem! Njih dvoje su viđeni u beogradskom klubu „Plastik“ kako uživaju u druženju jedno sa drugim, a glavni „krivac“ za njihov susret jeste Natina sestra Kristina Bekvala c, koja ih je i spojila po povratku iz Kostarike, gde je snimljen rijaliti „Survivor“.

Nataša Bekvalac smuvala Vladu Vuksanovića?!



"Proslava prve emitovane epizode bila je prilika i da se njih dvoje vide nakon upoznavanja. Bili su u klubu „Plastik“, sve vreme vidno raspoloženi. Vlada je ispratio Natu do toaleta, i tom prilikom ju je uhvatio i za ruku. U diskoteci se nisu ljubili, ali šta se po odlasku dešavalo, to niko ne zna" - rekao je za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta.

Vlada Vuksanović demantovao je celu tu priču i rekao da se samo našao u istom klubu gde i Nataša Bekvalac:

"Imam devojku, tako da je to suludo komentarisati. Mi smo se samo našli u istom društvu. Svi mi iz "Survivora“, njena sestra Kristina i ona smo zajedno odgledali prvu epizodu i posle zajedno otišli da proslavimo. Samo smo bili u istom društvu" - rekao je Vlada.

Nataša je takođe demantovala tvrdnje izvora i dodala:

"Izmišljotine dokonih! Vlada je tek moj poznanik i nije mi jasno čemu izmišljanje ovakvih priča bez ikakvog povoda. Istina je da smo u istom društvu gledali prvi "Survivor“, i to je sve. Lepo je vaspitan i kulturan, i to je prvi utisak koji sam mogla steći u razgovoru s njim. Cela ova iskonstruisana priča stvarno je besmislena" - rekla je Nataša Bekvalac za Alo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>