Region

Svet

Region

Serija Ostrvo 19. epizoda: Marija stiže na Spinalongu

Marija je stigla na Spinalongu i smestila se u kuću gde je njena majka živela i tu umrla. Na ostrvu je upoznala staru prijateljicu njene majke Elpidu, koja je znala za Mariju kroz pisma koja je majka slala njoj. I Dimitrija je Eleni odgajila kao svoje dete. Njen neprijatelj je bio Kroustalaki, koji joj je govorio mnogo loših stvari o njenoj majci.

Serija Ostrvo 19. epizoda: Marija stiže na Spinalongu



U Plaki, Savina je pokušala da se suprotstavi Giorgosu, ali je on nastavio da posećuje svoju ćerku u luci na Spinalongi. U Neapoliju, Ana je ceo dan provela zaključana u svojoj sobi. Porodica Vandulakis je dovela doktora kako bi pregledao Anu i uočio eventualne tragove lepre. Manolisa niko nije video danima. Dr Kiritsis se iznenada vratio na Spinalongu, donoseći dobre vesti iz Amerike o napretku u istraživanju nove terapije. Uprkos dobrim vestima, Papadimitriu je zahtevao od njega da odmah napusti ostrvo. Marija je ušla u svakodnevnu rutinu na ostrvu.

Njoj je ponudjena uloga u pozorišnoj predstavi, uprkos njenom odbijanju prilikom prve ponude. Kasnije, ćerka majora (gradonačelnika) sela koje se nalazi u blizini se takodje razbolela. Rulja, predvodjena uznemirenim gradonačelinkom sela, se okupila u Plaki sa namerom da predje do Spinalonge i spali celo ostrvo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>