Region

Svet

Vip Survivor Neven: Miji je ovo uloga života

Mia Begović mačetom je sekla travu po džungli pa je većina takmičara takvo ponašanje prokomentarisala da stalno nešto glumi. Smeta im što se u sve meša. Viče na njih i ponaša se dominantno.

Vip Survivor Neven: Miji je ovo uloga života"Ja već nekoliko dana koketiram sa stablima banana" - rekla je Mia koja je mačetom sekla lišće banane za nadstrešnicu.

Glumica je dodala kako joj se čini da pomalo frustrira ostale takmičare i  da je ona za normalni, a ne za VIP '"Survivor".  Misli da mnogima smeta što zna mnogo toga da uradi.

"Miji je rijaliti "Survivor" uloga života i trudi se da odglumi  što bolje, ali ljudima ovde to ne odgovara" - rekao je Neven za Miju. Takođe je dodao da je zahvalan što nije on poslat na ostrvo odbačenih, jer ne bi podneo susret sa Jelenom Maćić.

"Mi kad gubimo, gubimo sa stilom, nema tu previše suza ni jadanja, sve dok se potpuno ne izbacimo" - rekla je Martina i dodala da su napokon svi shvatili da je Neven jak igrač. On, kaže, ležerno šeta po plemenu, a u borbi pokazuje stvarnu snagu,  daje sve od sebe i razbija kokose "kao lud". Napokon svi shvataju da Neven nije bezazlen.

-"Ne shvatam borbe euforično kao ostali, čak su mi pomalo bezvezne" - rekao je Neven kad su dobili zadatak.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>