Region

Svet

Region

Serija Ostrvo 18. epizoda: Aleksandros izbacuje Anu iz kuće

Lefteris se sprijateljio sa Papadimitriuom pa je polako počeo da shvata zašto ga njegova majka voli i zašto želi da svi žive zajedno. On je rekao svojoj majci da nema ništa protiv da živi u Papadimitriovoj kući. Porodica se preselila u kuću Papadimitriua. U medjuvremenu, Giorgos i Maria su posetili doktora Kiritsisa u Heraklionu radi pregleda.

Serija Ostrvo 18. epizoda: Aleksandros izbacuje Anu iz kuće



Dr. Kiritsis je Mariji postavio dijagnozu koje su se svi bojali – lepra. On ju je obavestio da je mora poslati na Spinalongu. Slomljeni Giorgos je preneo vesti Manoli. Ana je otkrila porodici Vandulakis da i njena majka boluje od lepre, baš kao i sestra. Ona im je rekla da je jedino što je lagala, da je uzrok smrti njene majke – srčani udar. Aleksandrosa je naljutila ova vest.

On je naredio Ani da odmah napusti kuću, iako Anreas i njegova majka to nisu odobrili. Takodje je odbio Giorgosa, vikao je na njega, i uz pogrdne reči mu rekao da su prevarili i osramotili njegovu porodicu. Aleksandros je naredio Andreasu da nadje doktora koji će pregledati Anu. Manolis se pozdravio sa Marijom uz reči da je bilo šta što je bilo izmedju njih sada gotovo. Marija je otišla iz Plake na Spinalongu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>