Region

Svet

Survivor: Stanija htela da se fizički obračuna sa Aleks! (Video)

Bivša mis Hrvatske Aleks Grdić preplakala je celu noć na Kostariki nakon što se posvađala sa starletom Stanijom Dobrojević. Do svađe je došlo, kako kaže Stanija, kada joj je Aleks prišla dok je sedela pored vatre i počela da je vređa iz čista mira.

Survivor: Stanija htela da se fizički obračuna sa Aleks! (Video)



"Ne znam čime sam zaslužila njene uvrede. Zanemela sam! Onda su skočili muškarci da me odbrane, među kojima je najglasniji bio Milan Gromilić, koji je Aleks bukvalno izbacio. Ne znam kako sam izdržala da se i fizički ne obračunam sa njom!", kaže za "Blic" Stanija Dobrojević.

Sa druge strane, Aleks Grdić kaže da je normalno da dođe do svađe u ekstremnim uslovima. Ona je Staniji rekla da je zla jer smatra da starije gospođe nemaju šta da traže u "Survivoru".

"Takvo mišljenje je čista glupost. Mislim da je svima od 7 do 77 godina mesto u "Survivoru". Naša svađa je bila ženska, što je i normalno u ekstremno teškim uslovima. Na kraju smo se pomirile i konflikt je ostao iza nas", kaže Aleks i dodaje da između nje i Stanije ne postoji mržnja, već da im se jednostavno karakteri ne podudaraju.

"Ono što mi kod nje od samog starta smeta jeste to što se ponaša kao da ne zna gde je došla. Oslanja se na muškarce i na njihovu pomoć", kaže Aleks.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>