Region

Svet

VIP Survivor: Posvadjale se Stanija i Aleks, prva borba za imunitet (Foto)

Druga noć za pleme Matambo protekla je mirno, ali je većina takmičara jako loše spavala zbog velike vlage, a najveći problem im je zadavala vatra koja se ugasila.

VIP Survivor: Posvadjale se Stanija i Aleks, prva borba za imunitet (Foto)



Muški deo ekipe jako je dobro organizovan i čim je svanulo nastavili su sa pravljenjem kolibe i potragu za hranom. Ženski deo ekipe otišao je po vodu. Kristina Bekvalac je prepričavala svoju traumu koju je sinoć imala od žaba.

VIP Survivor: Podela plemena i prva borba
U pleme Boruka stigla je poruka, Aleks kao poglavica plemena pročitala je svojoj ekipi poruku, koja je značila da ih očekuje igra u kojoj će morati da zasuču rukave kako bi osvojili imunitet za pleme. Došlo je i do prve svađe između Stanije i Aleks, kada je poglavica plemena zatražila od poznate starlete da joj premesti stvari. Njihova rasprava izazvala je pometnju u plemenu i svi su konstatovali da su Aleks i Stanija napravile problem tamo gde ga nema. Aleks je izjavila da Stanija voli pažnju muškaraca i da se potpuno odvojila od ženskog dela.



Takmičari plemena Matambo jako su iscrpljeni, umorni i gladni, pa je zbog toga i kod njih došlo do nesuglasica i rasprava. Jelena Maćić je najnervoznija i ne shvata poentu njenog dolaska na ostrvo, to saznanje je rasplakalo.



Suprotno pleme nastavilo je sa svađom, pored Stanije i Aleks u raspravu se umešala i Ava. Muškarcima i dalje nije jasno zbog čega se ženski deo ekipe i dalje svađa i krive ih sve. Na kraju su se dogovorile da Stanija treba malo više da pokaže da je na ženskoj strani i rasprava se završila.

Takođe i u pleme Matambo je stigla poruka, a Neven kao poglavica plemena im je pročitao poruku koja glasi: "Seci, lomi, pa ih opet seci,kopaj, kucaj, pređi, sve za imunitet" . Shvatili su da treba da se pripreme za borbu.

Došla je na red i prva plemenska borba, koja za nagradu ima totem imunitet. Ekipa koja osvoji imunitet sigurna je i ne ide na plemenski savet. Ipak, izbačeni takmičar koji bude izglasan na plemenskom savetu ide na posebno ostrvo na kome život nije ni malo lak. Ukoliko izdrži sve zadatke koje mu budu zadali vratiće se u igru.

Današnja borba je pokazatelj koliko se snalaze sa pojedinim alatima, a pleme koje pobedi pored imuniteta osvaja i kompletan alat koji će poneti sa sobom u kamp.



U vrlo iscrpljujućoj i neizvesnoj borbi pobedilo je pleme Boruka i na taj način spašeni su od plemenskog saveta i izbacivanje jednog člana. Iako su izgubili, poraženo pleme bilo je zadovoljno kako su se suprotsavili suprotnoj ekipi i sami sebi su dokazali da mogu da im se suprotstave, iako je pleme Boruka fizički jače od njih.

Pobedničko pleme bilo je oduševljeni nagradom i fenomenalno se osećaju posle pobede, pohvalili su svog poglavicu Aleks kako je pametno izabrala ekipu i da je jako dobar taktičar. Pobedu su proslavili lepom večerom i uz pesmu, a Ava je čak i zaigrala.

Strasti posle prve borbe su se smirile, a takmičari plemena Matambo i dalje imaju problem oko paljenja vatre, a počele su i prve kalkulacije oko toga ko će biti izbačen. Jelena Maćić misli da će pleme izbaciti nju, Radovana ili Nikolu.

Koga će pleme Matambo poslati na pusto ostrvo saznaćemo sutra na plemenskom savetu.

Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>