Region

Svet

Željko Bebek nastavlja solo karijeru!

Željko Bebek nakon višegodišnje pauze ponovo kreće sa solističkom karijerom. "Sve sam bliži ostvarivanju paralelne karijere. Mislio sam da će projekt 'Kad bi bio Bijelo dugme' imati kraći rok trajanja, pa sam svoju solističku karijeru zanemario i odugovlačio."

Željko Bebek nastavlja solo karijeru!



"Ipak, smatram da je sada, nakon što sam 2004. zaledio solo karijeru, pravi trenutak i premijerni nastup sa svojim bendom imam za nekoliko dana u Pečuju u Mađarskoj, a narednog vikenda sam u Londonu. Sa Mladenom Vojičićem Tifom i Alenom Islamovićem sam u projektu 'Kad bi bio Bijelo dugme'. Funkcionišemo u profesionalnom smislu. Nikada se u životu nismo bavili drugovanjima. Ako i frcne koja iskra, ljudi smo, dogovorimo se. Ipak je profesija to što nas povezuje", kaže 65-godišnji pevač.

Bebek ne planira penziju, o čemu otvoreno govori: "Otkrio sam da sam najveću korist sebi napravio pre sedam godina kada sam se odrekao cigareta. Kriza je bilo, jer sam u vreme nastupa po diskotekama svoj glas izlagao pogibelji. Imam i energiju i volju da još puno toga napravim. Imam troje unučadi, dvoje male dece sa suprugom Ružicom, odrasle ćerke iz prethodnog braka... Privatno sam potpuno ispunjen. Ružica i ja uvek zajedno putujemo, a to je jedan od važnih preduslova za moje dobro raspoloženje. Svi se radujemo letu kada se selimo na Jadran i na našu jahtu 'Pahuljica'".

Milić Vukašinović piše biografiju i najavljuje da će otkriti kako je Bebek kolege do samog početka povratničke turneje 2005. godine, na šta Bebek komentariše: "Bio bih stvarno glup da sam se poveravao Mići Vukašinoviću, pa da on sada zna istinu. Ne smatram da sam glup, a on misli da jesam. Ne znam šta on zna i ne zna. Možda bi i meni bilo zanimljivo da čujem tu verziju. Sigurno ću kupiti primerak njegove knjige pa ću tako doprineti većem tiražu", rekao je Željko Bebek.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>