Region

Svet

Region

Emir Kusturica: Ko je uopšte Ognjen Amidžić?!

Ognjen Amidžić pre nekoliko da na na svoj Tviter profil okačio je vic o Romima na kome su mu neke naše zvezde zamerile, ali ipak postoje i oni kome u tom vicu nisu videli nikakve zle namere voditelja.

Emir Kusturica: Ko je uopšte Ognjen Amidžić?!



"Prvo, ja ne znam ni ko je to. Ko je taj čovek? Pink nisam u životu gledao duže od 15 sekundi" - izjavio je Emir Kusturica za Kurir.

"Zapanjen sam, ali vidim da se Ognjen koristi svakakvim sredstvima, naročito glupim vicevima. Taj napredak u negativnom smislu uopšte me ne čudi. Mi Rome volimo, i oni su za vreme bombardovanja govorili da nas oni jedini vole" - rekao je Petar Božović
 
Hasan Dudić je ipak stao u odbranu svog sugrađanina:

"To je dečko iz dobre porodice, kulturan, vaspitan, pošten, narod ga voli! Pa, on je sa Ciganima u Šapcu odgajan, u školu je išao sa njima... To što je rekao je bruka samog Beograda, jer po centru vuku kartone i smeće u onim „kočijama“ - naglasio je pevač.

Ni Dragan Kojić Keba ne veruje u Amidžićeve loše namere.

"Ognjen sigurno nije mislio ništa loše. Taj vic postoji kao i svi drugi. Kada lovac ide u lov, pas mu je i prijatelj i poslovna pratnja. Amidžić sigurno voli Rome i nema loše namere. U to sam ubeđen s obzirom na to da je u Šapcu živeo jako blizu njih" - kaže Keba.

Sam Ognjen nije odgovarao na naše pozive, ali je ponovo ostavio poruku na Tviteru:
"Ako pričanje vica vređa bilo koga, ja se izvinjavam. Treba ukinuti viceve."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>