Region

Svet

Nataša Bekvalac dobila otkaz na Megatrendu

Pop pevačica Nata[a Bekvalac, koja je inače i studentkinja na Fakultetu za kulturu i medije, dobila je otkaz na Univerzitetu “Megatrend”, gde je radila u marketinškoj službi, saznaje “Alo!” od dobro obaveštenog izvora.

Nataša Bekvalac dobila otkaz na Megatrendu



“Nata nije kasnila na posao, nije bila neodgovorna, već je postala tehnološki višak! Grupa od osam ljudi, u koju spada i Nataša, ostala je bez radnog mesta u marketinškoj službi Univerziteta. Oni su davali sve od sebe, ali to po svemu sudeći nije bilo dovoljno, pa su nadležni odlučili da ukinu ovu službu i sve zaposlene otpuste”, kaže izvor i dodaje da su se Bekvalčeva i njen doskorašnji poslodavac, rektor Univerziteta “Megatrend” prof. dr Mića Jovanović prijateljski razišli.

“Mića je objasnio Nataši da marketinška služba nije isplativa, što je ona mirno prihvatila, s obzirom na to da joj taj posao ionako nije bio glavni izvor prihoda i da ima mnogo drugih obaveza. Rad na ‘Megatrendu’ ona je shvatila kao lično usavršavanje, a i Jovanović je bio zadovoljan, jer je to bila reklama za njegovu visokoobrazovnu ustanovu. Iako se projekat pokazao kao neprofitabilan, ni jedno ni drugo nemaju za čim da žale. Inače, nakon razgovora s Natašom, Mića je odluku o ukidanju marketinške službe saopštio i ostalim saradnicima”, zaključuje izvor.

Kako bi proverili verodostojnost navoda ovog izvora, novinari su pozvali Miću Jovanovića, koji je potvrdio saznanja. “Cela služba od osam članova je ugašena. U toku prošle godine služba nije loše poslovala, ali je poslovala ispod očekivanog. Svi oni, uključujući i Natašu Bekvalac, dobili su otkaz, a marketing je ponovo poveren Dejanu Ranđiću, koji je prethodnih deset godina sa svojom firmom vodio odlično poslove marketinga na našem univerzitetu. Što se tiče Nataše Bekvalac, ona nastavlja svoje uspešne studije na našem univerzitetu i krajem marta braniće seminarski rad, o čemu će mediji biti obavešteni”, izjavio je Jovanović.

Nataša Bekvalac je doskora obavljala čak tri posla – naime, osim što je pevala, ona je i studirala (stigla je do treće godine, a prošle godine je najavljeno kako bi po diplomiranju mogla da postane asistent na matičnom fakultetu za kulturu i medije), i radila u marketinškoj službi “Megatrenda”. Sada će svakako moći da odahne!

Još jedan razlog zbog kojeg Nataši Bekvalac zapravo odgovara prekid radnog odnosa na “Megatrendu” jeste njen novi album. “Na ‘Megatrendu’ nastavljam da studiram, uz brigu o mojoj ćerkici, koncertne aktivnosti i novi album koji mi je prioritet. Uz iskren i otvoren razgovor s rektorom, došli smo do dogovora da napravim pauzu u angažovanju u marketing timu ‘Megatrenda’”, izjavila je ovim povodom Bekvalčeva.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>