Svet

Region

Nikol Šernziger i Luis Hamilton planiraju svadbu?!

Iako su krajem prošle godine raskidali i činilo se da njihovoj vezi nema spasa, vozač Formule 1 Luis Hamilton i pevačica Nikol Šernzinger sada planiraju venčanje.

Nikol Šernziger i Luis Hamilton planiraju svadbu?!Naime, par je u oktobru mesecu 2011. godine okončao svoju četvorogodišnju vezu, ali kako sada stvari stoje, Luis i Nikol su još više zaljubljeni. Pre nekoliko dana vozač Formule 1 okačio je na svoj Tviter profil fotografije sa nastupa Nikol u Škotskoj, dok je on stajao u bekstejdžu, a u Monaku su viđeni kako zaljubljeno šetaju gradom i drže se za ruke.

Njihovom pomerinju navodno je doprineo Luisov otac Entoni Hamilton: "Luisov otac posavetovao je sina da mora da sredi privatan život, kako bi u svom poslu ponovo bio broj jedan. Nikol je posle raskida ostala bliska sa Luisovim ocem koji mu je rekao da bi mu njegovo ludovanje moglo dovesti karijeru u opasnost. Dao mu je jasno do znanja da je Nikol divna žena koja ga neće čekati dugo. Luis je spreman da se smiri", rekao je neimenovani Hamiltonov prijatelj.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>