Region

Svet

Sandra i Andrej Meljničenko čekaju blizance?!

Andrej i Sandra Meljničenko krajem prošle godine posetili kliniku u Monte Karlu, posle čega je bivša „modelsica" zatrudnela. Ona je prijateljima poručila da spreme duple poklone, čime je nagovestila da čeka dvojke

Sandra i Andrej Meljničenko čekaju blizance?!



Sandra Meljničenko , nekadašnja članica grupe „Models", a danas najbogatija Srpkinja koja je u drugom stanju, zatrudnela je vantelesnom oplodnjom. Na ovaj korak Sandra se odlučila u dogovoru sa suprugom, ruskim milijarderom Andrejom Meljničenkom.

Posle šest i po godina braka, Sandra i Andrej su zbog nemogućnosti da izrode potomstvo na prirodan način rešili da potraže pomoć najboljih svetskih stručnjaka za vantelesnu oplodnju.

Sandra se sa suprugom još pre dve godine obratila jednoj poznatoj klinici za veštačku oplodnju u Njujorku, a oplodnja je uspela tek krajem prošle godine na drugoj klinici u Monte Karlu. Proces je obavljen početkom decembra i, kako saznajemo, najverovatnije je u pitanju blizanačka trudnoća.

Sandra i Andrej su pre vantelesne oplodnje uradili detoksikaciju organizma. Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, oni su dve nedelje pili samo vodu i tako očistili organizam od otrova.

"Andrej je uspeo da izdrži dve nedelje, dok je Sandri to veoma teško palo i imala je nesvestice. Posle detoksikacije oni su se bukvalno podmladili za deset godina" - rekao je izvor Pressa.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>