Region

Svet

Džunior Džek odlepio zbog lažne Nataše Bekvalac! (Foto)

Ovih dana pojavio još jedan lažni Natašin profil @BekvalacN koji je uspeo čak da isprovocira Kajinog dečka, Džunior Džeka! Naime, "lažna" Nata mu je prvo tvitovala da je pevačica iz Srbije, da joj se dopada njegova devojka i da je može videti na jutjub linku koji je bio prečica za nastup Natašinog performansa u emisiji "Veliki brat Colloseum" kada je Panonska barbika đuskala u provokativnom kostimu boje kože. Kako nije dobila odgovor na pomenuti tvit, ubrzo je nastavila sa porukom:

Džunior Džek odlepio zbog lažne Nataše Bekvalac! (Foto)



"Nedostaje mi tvoja devojka. Ona i ja smo bile najbolje je*ačice za pare u Srbiji. Nedostaju mi ti dani" – na šta se Džunior Džek zgranuo i pitao "lažnu" Natu o čemu govori.



Usledio je tvit sadržaja:

"Govorim o kravi poput tvoje devojke. Jedna je od najboljih k*rvi u Srbiji. Razumeš?"
Vidno iznerviran Džunior je na ovu poruku odgovorio sa:

"J*bi se" - a nakon toga se moglo primetiti da su Kaja i Džunior razgovarali na ovu temu sudeći po njihovim tvitovima. Kaja nije štedela na rečima pa je poručila lažnjaku da mu treba stručna pomoć, a Džunior je posle prepiske sa Kajom preko privatnih poruka tvitovao:

"Svi lažni profili nisu ništa više nego tužni/glupi/isfrustrirani ljudi tako da od*ebite!"

Pored Kaje i Džeka, lažna Nata je pokušala da vodi konverzaciju i sa Svetlanom Aleksić Piljkić, doduše neuspešno, jer je Seka na vreme shvatila da se radi o lažnom profilu…

Na lažnom tviter profilu novosadske šećerleme se mogu još i naći tvitovi nabijeni crnim humorom poput:

- "Omiljena životinja mi je delfin". "Volela bih da snimim film gde sam ja princeza koja se davi, pa me delfini spasavaju. Ali delfin bez ruku. Nije to to.", "Kad me moja Hanica pita gde je tata, ja joj pustim pornić sa medicinskim sestrama!", "Ukus tuđeg k**** u mojoj p**** više nego ukus tuđe p**** na delfinovom k****!", "Ja sam izraz k**** od ovce razvila u k**** od delfina!", "Jao videla sam nogu od Anđeline, pa onoooo je nešto strašno, nije vežbala dovoljno. Ja jesam, hvala Bogu, dok je Dača dremao u bolnici.", "Sva sreća pa Dača ne može da digne oba dve ruke, a nema ni kartu do Prištine, pa smo ja i Ćazim bezbedni.", "Ovaj okrutni svet je iskvario moju dušu satkanu od emocija i ljubavi.", "Da nemam ovako lep glas kao što imam, ja bih bila monahinja. To mi stoji najbliže duši." i mnogi drugi.






Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>