Ostalo

Sme�no

Žene zabranile muževima da idu u seksi kafić! (Foto) +18

Laura Megi je vlasnica jednog jako zanimljivog kafića koji se zove "Le Cafe", koji se nalazi u malom italijanskom mestu Banjolo Mela. Tamo se osim dobre kafe može naći i konobarica u toplesu!

Žene zabranile muževima da idu u seksi kafić! (Foto) +18



Međutim, Italijanske domaćice nisu oduševljene ovim mestom, naravno zbog svojih muževa koji "ponekad" navrate tamo. Gostujući u emisiji "This Morning" Megi je izjavila da ne vidi u čemu je problem, jer je u pitanju "samo zabava".



Ova lepa i zanosna crnka vlasnica je lokala već punih osam godina. Zbog velike navale na "kafu", parking mesta je ponestalo, tako da je jednosmerna ulica u kojoj se kafić nalazi blokirana automobilima.
 

Posećenost ovog lokala je jako velika, izgleda da Megi ipak kuva jako dobru kafu! Međutim, meštani ovog malog mesta dobili su zabranu da posećuju taj lokal, i to od svojih žena!

"Ako muškarci dolaze u kafić, šta ja tu mogu? Znam da sam uznemirila mnoge žene, ali to nije moj problem. Nisam ja kriva što oni žele da dođu u moj kafić na piće", rekla je vlasnica kafea, u koji dolaze muškarci iz mesta udaljenih i po 100 kilometara, gostujući u emisiji "This Morning" pre nekoliko dana.



Laura na Fejsbuk profilu ima 5.000 prijatelja, a na posao dolazi u "lagodnoj odeći", seksi uskim haljinama sa dubokim dekolteom, ili pantalonama sa veoma niskim strukom i izazovnim štiklama.
 
"To je nečuveno, i trebalo bi zabraniti takvo ponašanje. Ovo je miran i ugledan grad, a sada smo poznati u celoj zemlji po tome što se barmenka u jednom kafiću ne oblači primereno dok služi piće. Žene iz grada nisu srećne i žalićemo se Savetu", rekla je jedna domaćica na istoj televiziji.
 
Gradonačelnica Banjoloa Kristina Almići već je čula žalbe Italijanki.

"Primili smo nekoliko žalbi žena na taj bar, i razmatramo šta možemo da uradimo. U okolini kafića postoji problem sa blokiranjem saobraćaja, otkako je Laura proširila posao. Mi ne možemo da sprečimo ljude da odlaze tamo, i znam da je bar popularan kod muškaraca. Ja lično ne vidim problem sa njenim izgledom i oblačenjem, ali mom suprugu je zabranjeno da ide tamo" izjavila je gradonačelnica.

Da li Italijanske domaćice kuvaju lošu kafu pa muževi beže u kafić, ili je ipak nešto drugo u pitanju procenite sami!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>