Region

Svet

Parovi: Alka Vuica u svađi sa svima!

Alka Vuica u rijalitiju "Parovi" posvađala se najpre sa svojim partnerom Ivicom, zatim Nikolom Paunovićem, Saškom, a sve je kulminiralo za stolom, posle nominacija, kada je direktno ušla u sukob sa Marijom Bogunović, ćerkom rukometašice Svetlane Kitić. Povod su naravno bile nominacije za izlazak iz vile.

Parovi: Alka Vuica u svađi sa svima!



"Bila sam zgranuta kad je Ceca Kitić rekla da je razočarana ulaskom svoje ćerke u rijaliti, jer, da sam ja videla svog sina, skočila bih da ga izgrlim. Marija je bila sa mnom, razgovarala, grlila me i ljubila, a onda je rekla da ima jednu mamu i da joj druga ne treba, pa me je nominovala. To je lažno i mislim da je ona fejk", rekla je Alka.

"Ja sam se šalila i žao mi je što vi to niste shvatili. Sa ostalima sam se ljubila više nego sa vama, a želim da ostanu mladi. Nisam mogla da nominujem svoju majku, pa sam nominovala vas", branila se Marija.

"Jako je ružno pominjati nečije godine. Ja sam bila u vašim godinama, a vi ćete u mojima ako da bog i bude milostiv. Ja poštujem vaše godine, iako ste bliži mom sinu, tako da ja očekujem da se vi prema meni odnosite s poštovanjem. A, bez obzira na godine, ja se dobro održavam, a videću vas kako ćete izgledati", odbrusila je Alka.

Pošto je videla da je Alka malo popila, Saška joj je rekla da ne pije više, na šta je pevačica povikala:

"Mnogo dozvoljavaš sebi, nemaš pravo ti meni da govoriš da li pijem ili ne pijem!"

Kad su Alki rekli da preteruje, ona je rekla: "Ja sam Alka Vuica!"


Autor: S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>