Region

Svet

Majka Ksenije Pajčin osniva humanitarni fond

Mnogo se pričalo o tome da će Ljubica Kostić, majka Ksenije Pajčin, posle tragedije koja je zadesila, napustiti Srbiju, ali je ipak odlučila da ostane i učini sve da i druge žene ne dožive sudbinu njene ćerke.

Majka Ksenije Pajčin osniva humanitarni fond



Ljubica namerava da osnuje humanitarni fond „Ksenija Pajčin“, u koji će se slivati sredstva od albuma koji je Ksenija za života snimila, ali i od albuma koji će biti posthumno objavljen.

“Sva sredstva koja budu stigla u fond deliće se na dva dela. Polovina će ići za jednu od sigurnih ženskih kuća, a druga polovina za napuštenu decu iz Zvečanske ulice. Ljubica ne želi da ima nikakav dodir sa novcem, pa će banci u kojoj će biti račun fonda dati nalog po kome će se sredstva automatski deliti”, otkrio je Goran Stojićević Karamela, koji najavljuje čitav niz projekata.

“Sledeće što će Ljubica uz pomoć Ksenijinih prijatelja pokrenuti je produkcijska kuća koja će se takođe zvati 'Ksenija Pajčin' i koja će omogućiti mladim i neafirmisanim pevačima da se negde pojave. Zna se da je pokojna Ksenija svima pomagala i njena majka želi na taj način da nastavi njenu misiju”, kaže Karamela.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>