Region

Svet

Ana Stanić sjajnim koncertom proslavila 15 godina na sceni

Ana Stanić je sinoć koncertom u "Sava centru" obeležila 15 godina svoje karijere. Kao što je već poznato Ana je svoju karijeru započela u grupi "Moby Dick", da bi potom nastavila solo karijeru. Sjajn bend, igrači, scena i muzika sinoć su priredili odličan muzicki šou i odličan provod njenim najvećim fanovima koji su se sinoć našli u "Sava centru".

Ana Stanić sjajnim koncertom proslavila 15 godina na sceni



"Večeras smo specijalno za vas spremili nešto na čemu smo jako dugo i naporno radili, ali smo uživali u svakom trenutku što i ja vama želim"-obratila se Ana svojoj publici i pozvala posetioce da se pridruže ostalima do bine koji su uveliko plesali, a onda počela da niže pesme “Skrivanje”, “Koferi”, “Nađi me”…
Uvežbani igrači imali su za svako izvođenje neobičnu koreografiju - igrali su, šetali, preskakali vijaču, a najveštiji su bili u brejk densu u delu koncerta posvećenom početku Anine karijere. Sa rečima da nikada neće zaboraviti kako je sve počelo otpevala je “Nostalgiju”, a odmah potom i “Javi se” na gitari, koju je komponovala kad je imala 12 godina. Svi su ustali i pozdravili ovacijama Ivanu „Negativ” koja je sa Anom otpevala hit “Molila sam anđele” koji ju je verovatno vinuo među zvezde.

Iako su na koncertu izostali Matija Dedić i Skaj Vikler sa kojim Ana ima duetsku pesmu iz  prvih redova najveću podršku su joj pružali porodica, prijatelji i naravno njen verenik Momčilo Lavrinić.  

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>