Reality & TV Show

ShowBiz

Vesti

dragan stojkovic bosanac najnovije vesti - strana 15

Bojana Stojković nova muza Suzane Perić

Bojana Stojković nova muza Suzane Perić

Poznata beogradska kreatorka Suzana Perić predstaviće svoju novu kolekciju pod nazivom "Ona vlada" 13. oktobra, u Poršeovom salonu na Adi Ciganliji. Ljubitelji mode moćiće da uživaju u kreacijama u stilu 60-tih, koje su poamlo nesvakidašnje inspirisane automobilom, "audijem A1".  Zvezda večeri biće Bojana Stojković, supruga našeg poznatog golmana Vladimira Stojkovića, koju je Suzana izabrala za zaštitno lice jer smatra da ova lepotica poseduje energiju kojom pleni i vlada.

Pročitaj više

Šta spremaju Manda, Ajs i Sin Dragan?

Šta spremaju Manda, Ajs i Sin Dragan?

Milorad Mandić Manda, Sin Dragan i Ajs Nigrutin uslikani su na Košutnjaku u blizini studija u kome se snimao rijaliti šou "Operacija trijumf". Po gradu se šuška da produkcijska kuća "Emoušn" sprema u tajnosti "VIP Operaciju trijumf" pa se predpostavlja da su se dva glumca i reper našli upravo zbog toga.

Pročitaj više

Dragan Marinković Maca ostaje neženja

Dragan Marinković Maca ostaje neženja

Dragan Marinković Maca objasnio je zašto je do sada ulazio u rijaliti šou programe, pošto mu je ovo treći po redu. "Prvi put sam to uradio zbog iskustva, a druga dva puta zbog novca. Honorari su dosta dobri i isplatilo se. Majka mi je penzioner, sin Lav ide u školu, devojka je apsolvent, a ja volim život tako da su troškovi enormni i od nečega se mora živeti", kaže Maca.

Pročitaj više

>