Region

Svet

Region

Sin Dragan mrtav pijan

Glumac Nenad Okanović, poznatiji kao sin Dragan, nedavno se na proslavi rođendana Danila Bate Stojkovića i otkrivanja spomen-ploče legendi srpskog glumišta u Vrnjačkoj banji "preparirao" od alkohola.

Sin Dragan mrtav pijan



Poznati glumac tokom celog dana pio je do iznemoglosti, što mu se na kraju večeri i obilo o glavu. Kada mu je u toku noći zazvonio telefon, nikako nije mogao da se probije kroz masu i izađe napolje kako bih razgovarao. Na jedvite jadi i uz pridržavanje za ostale goste na žurci, sin Dragan se nekako dokopao izlaza. Ali tek tu je nastao parvi problem jer nije bilo guzve da ga pridržava, nego samo čistina na kojoj se asfalt činio tako blizu. Uspeo je da se nasloni na zid kako ne bih tresnuo o pod i tu proveo narednih pola sata dok je razgovarao. Toliko je mumlao da je svaku rečenicu sagovorniku morao da ponavlja po nekoliko puta.

Onda je pokušao da se vrati na žurku, ali eto problema. Zid i on postali su nerazdvojni, nikako da se rastanu, kako zakorači, tako ga je neka čudna sila vrati natrag. Izvukao je iz sebe poslednji atom snage, ukrstio očima i lagano se oteturao na žurku.
"Ufffff što sam pijan, nemam pojma koliko sam večeras popio," promrmljao je u prolazu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>