Region

Svet

Parovi Mihail Mijingo: Bio sam u ljubavnom četvorouglu

Učesnici rijalitija "Parovi" izneli su javno svoja iskustva iz paralelnih veza. Većina njih priznala je kako su po neki put našli u ljubavnom trouglu, a na veliko iznenađenje bilo je onih koji su otkrili i da su imali priliku da iskuse i ljubavni četvorougao.

Parovi Mihail Mijingo: Bio sam u ljubavnom četvorouglu



"Bila sam sa nekim, ko je već imao nekog. Nije mi bilo prijatno iskustvo, jer sam na kraju ja bila ta, koja je otišla, a njih dvoje su ostali zajedno" – prva je započela igru istine devojka Nikole Paunovića Sonja.

Naravno, to je izazvalo opšte nezadovoljstvo njenog dečka koji je prokomentarisao kako to nije fer, jer se on nikada nije našao u takvoj situaciji. Ceca Kitić se složila sa njim, dok je Peđa D Boj imao potpuno drugačije mišljenje o celoj toj priči:

"Mislim da to ne možete nazvati ljubavnim trouglom, nego seksulanim trouglom. Ne možeš voleti dve osobe, ali možeš sa dve imati seks" – rekao je Peđa D Boj.

Najveće iznenađenje priredio je Mihail Mijongo koji je svojom izjavom da je bio u ljubavnom četvorouglu, šokirao svoje cimere.

"Ja sam često bio u takvim vezama. I to ne samo u trouglu, nego i četvorouglu, petouglu. Beograd je takav, da se sve brzo poveže. Više sam bio u takvim vezama, nego običnim, u dvoje" – zaključio je princ Ugande.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>