Region

Svet

Jovan Marić: Rijaliti i seksualne afere! (Foto) 18+

Seksolog i psiholog Jovan Marić objašnjava sve učestaliji seks u rijaliti programima i kaže da za to postoje dva razloga. Jedan je fizička odnosno emotivna potreba.

Jovan Marić: Rijaliti i seksualne afere! (Foto) 18+





"Logično je da jedan mladi ili bračni par ima potrebu za seksom, toga ne treba da se libi. Kako su već navikli da imaju seks nema razloga da dva-tri meseca apstiniraju, to je normalna stvar." kaže Marić i dodaje

"Ipak, razlog leži i u želji da se privuče medijska pažnja. To je očigledno atraktivno i zanimljivo publici, a, od svađe do seksa, privlači pažnju i skuplja glasove."



Marijana i Nemeš bili su "pioniri" u seks skandalu, pa je verovatno ta afera bila "okidač" i za sve buduće učesnike rijaliti programa. Jovan Marić se slaže sa tom mogućnošću.

"Ako je to bilo pozitivno iskustvo koje je akterima dalo imidž i prepoznatljivost i donelo određene rezultate, naravno da to navodi sve sledeće učesnike na razmišljanje "šta bi to bilo intrigantno da mi poveća popularnost i broj glasova". Nemeš je maltene izgradio ime na toj "aferi". To je kao droga, u ovim situacijama skandala stalno moraju da se pronalaze neki novi, koji će biti još žešći od prethodnih" tvrdi psiholog Marić.






Autor:S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>