Region

Svet

Region

Branislav Lečić presadjuje kosu

Poznati glumac Branislav Lečić počeo je sa tretmanom presađivanja kose na jednoj klinici u Beogradu.

Branislav Lečić presadjuje kosu



"U kliniku je došao pre nekoliko dana i odmah nakon dogovora počeo da dolazi na tretmane. Gospodin Lečić je bio prezadovoljan efektom ugrađivanja kose kod svojih prijatelja i odmah je odlučio da i on uradi isto. Raspitivao se samo koliko će taj proces trajati, to je sve što ga je zanimalo. Požalio se kako mu se ne sviđa što mu na temenu sve brže opada kosa i da želi da što pre vrati frizuru iz mlađih dana" - rekao je izvor blizak glumcu.

Ove tvrdnje potvrdio je i sam Lečić koji kaže da je prezadovoljan efektom:

"Tačno je da sam u klinici „CMG“ krenuo s transplatacijom kose i mogu vam reći da sam za jako kratko vreme prezadovoljan efektom. Izuzetni su profesionalci i nisam se pokajao što sam se odlučio na tako nešto. Imam dosta prijatelja iz javnog života koji su se podvrgli ovakvoj intervenciji i oni su mi živ dokaz da to može da izgleda jako dobro" - kaće Leka i dodaje da se na ovakav korak odlučio isključivo zbog posla:

"Transplataciju kose sam uradio zato što je počela da mi opada kosa na temenu, a to se na sceni baš vidi. Na primer, ljudi koji sede na galeriji vide "rupu“ na glavi, a ja želim da to sve izgleda lepše. Nisam pristalica lepljenja kose i bilo koje druge metode, tako da je ovo pravi izbor i siguran sam da će lepo izgledati. Tek sam krenuo s tim tretmanom, a da bi se postigao željeni efekat, potrebno je nekoliko meseci. Sviđa mi se što se sve to radi s mojom dlakom koja se presađuje, a ne tuđom ili veštačkom. Ovo je fantastična stvar i jedva čekam da vidim ishod" - zaključio je Branislav Lečić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>